Шилегов: Потпишан Меморандум на 10. скопски градоначалници за Аерозагадувањето (ВИДЕО)

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов со скопските градоначалници потпиша Меморандум, со кој од денес се залагаат за заедничка соработка во однос на Аерозагадувањето.

Неговото излегување по потпишувањето на Меморандумот ви го пренесуваме во целост:

Слични содржини