Вечерва од 19.30 часот протест на Шарената револуција во Тетово

од Vladimir Zorba

Вечерва продолжуваат протестите на Шарената револуција. Ќе се протестира во Тетово во 19:30 часот. Повеќе од Фејсбук настанот:

protest tetovo

Тетово е будно и одлучно!
Не застануваме, не запираме!
Борбата за подобро утре не запира!
Борбата за демократија не запира!
Борбата за слобода не запира!
Борбата за правда не запира!
Приклучи ни се!

08.06.2016 (среда) – 19:30h, Основен суд – Тетово.
ЌЕ ИМА ПРАВДА, ЌЕ ИМА МИР!

Слични содржини