ВИДЕО: Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Challenger Hellcat Redeye и Ford Mustang

од Vladimir Zorba

Како ќе се одвива оваа трка? Сигурно Dodge и Chevy ќе го победи Мустангот, нели? Има само еден начин да дознаете…

Слични содржини