ВИДЕО: Тест Abarth 500e

од Vladimir Zorba

Abarth е производител познат по своите мали, гласни, жешки возила. Но, како да го рекреирате тоа во EV?

Лесно, врзете масивен звучник на задната страна и репродуцирајте ги звуците на моторот низ него.

Џејмс Денисон оди во Италија за да открие дали има супстанца под таа екстравагантна надворешност.

Слични содржини