ВИДЕО: Тест BMW i7 M70

од Vladimir Zorba

Рецензија на 2023 BMW i7 M70 | Најбрзиот и најмоќниот ЕВ на BMW тежи 2,7 тони со што ѝ пркоси на физиката…

Слични содржини