Во 2003 година Мадона предвиде како ќе изгледа нејзината ќерка во 2023 година: Сликите зборуваат погласно од зборовите, тие се буквално идентични (ФОТО)

од Radmila Tasevska

На социјалните мрежи кружат стари фотографии на Мадона на кои таа изгледа идентично како нејзината ќерка Лурдис Леон.

Станува збор за старата слика на Мадона од 2003 година, а љубителите на кралицата на поп музиката ја споредија сликата со сликата на Лурдис, која е создадена оваа година.

Двете жени, мајка и ќерка, имаат идентичен стајлинг, изгледаат потполно исто и тешко е да се каже која е всушност Мадона, а која Лурдис.

Фановите на мрежите се шегуваат дека Мадона предвидела како ќе изгледа нејзината ќерка дваесет години подоцна.

Слични содржини