🎥 Silence S04

од Vladimir Zorba
357 прегледи

Највисокиот љубител на микроавтомобили во светот, Џек Скарлет оди во Холандија за да се сврти во друг нов модел: Silence S04.

Производ на шпанска компанија за скутери, ова непријатно возило ветува нивоа на удобност и перформанси поблиски до оние на автомобил со целосна големина од неговите микро ривали – и доаѓа со трик за забава што навистина ја менува играта.

Слични содржини