🎥 TMC-12x (Tesla Time Machine)

од Vladimir Zorba

Во Флорида со првиот и единствен во светот TMC-12x, познат како Tesla Time Machine.

Model X Plaid е претворен за да го реплицира злогласниот DeLorean од Back To The Future. Дури и исфрла пламен од грбот!

Имаме и уште еден култен автомобил да ви покажеме денес, кој е инспириран од серијата видео игри „Resident Evil“.

Оваа машина подготвена за апокалипса е направена за убивање зомби, со митралези на покривот.

Слични содржини