🎥Bugatti Bolide на тестови во „Имола“

од Vladimir Zorba

Поместување на границите во сите услови. BOLIDE се тестира на патеката „Имола“ со својот неспоредлив систем за погон на сите тркала и специјализирана поставеност за влажно време, поддржана од гуми за дожд Мишелин.

Изграден околу иконскиот W16 мотор со 1.600 КС, хиперспортскиот автомобил BUGATTI само за патеката генерира исклучително висока надолна сила дури и на влажни површини за врвна стабилност.

Слични содржини