🎥Епизода 13: Горан Ангеловски

од Vladimir Zorba

Во новата епизода на „Што го врти светот?“ Јована разговара со Горан Ангеловски, сопственик на компанијата за производство на органски веган производи GreenFood.

Со него разговара на теми како;

✅ Извоз на веган продукти во регионот, ЕУ, Австралија и Канада

✅ Производство на производи како замена за млечни производи од наут

✅ Како да развиваме земјоделство во чекор со напредните економии

Слични содржини