🎥Епизода 15: Предновогодишна со Јована и Виктор од ЗМАИ

од Vladimir Zorba

Пред да ви посакаме Среќна нова 2024, ве каниме на предновогодишна со Јована и Виктор од ЗМАИ!

Наместо пијачки, музика и мезе, ќе зборуваме за:

✅ Луѓето што го вртат нашиот свет

✅ Потребата од добро образование и континуирано учење

✅ Технологиите кои ја одбележаа 2023 и оние кои допрва доаѓаат

Слични содржини