🎥Епизода 19: LD Pistolero

од Vladimir Zorba

„Што го врти светот?“ број 19, а новиот гостин на Јована е познатиот рапер LD Pistolero.

Помалку познат како Владимир Пешков, тој е и репрезентативец во кендо.

Темите кои ги разработуваме се:

✅ Рап и freestyle рап во Македонија
✅ Легијата, GreenOut и почетоците
✅ Поддршката од фамилијата

Слични содржини