🎥Епизода 20: Бојан Џиков

од Vladimir Zorba

Во дваесеттата епизода на „Што го врти светот?“ гостува Бојан Џиков, косопственик и коосновач на Таргет Груп Холдинг кој се состои од успешни компании, како и неколку стартапи.

Заедно со Јована разговараат на интересни теми меѓу кои:
✅ Работа во банка како инспирација за почеток на сопствен бизнис
✅ Важноста на изборот на бизнис партнер
✅ Како до развој на стартап кој е добитник на најголема pre-seed инвестиција од 1 милион евра во рана фаза во Македонија?

Слични содржини