🎥Епизода 21: Филип Поповски

од Vladimir Zorba

Во дваесет и првата епизода на „Што го врти светот?“ гостува Филип Поповски во јавноста познат како Готвиме со Фичо и сопственик на Маџо 2.0.

Заедно со Јована разговараат на интересни теми меѓу кои:
✅ Развивање на бренд преку социјални и традиционални медиуми
✅ Што сѐ е потребно за да се создаде една порција храна во ресторан?
✅ Како подобро да ја промовираме квалитетната македонска кујна?

Слични содржини