🎥Епизода 7: Елена и Атанас

од Vladimir Zorba

Елена Бубало и Атанас Михајловски се фитнес тренери и претприемачи, кои првично завршиле факултети за програмер и биохемичар. Денес, покрај фитнес центарот Фитнес Фабрика, се креатори со дигитален и физички производ.

Елена и Атанас се успешни во градење на заедници на пријатели и следбеници, преку нивните социјални медиуми.

Тие се партнери во бизнисот, но и во животот, а заедницата што ја имаат изградено им овозможува да одржуваат баланс и истовремено да растат.

 

Слични содржини