📽 2024 Lamborghini Revuelto

од Vladimir Zorba

Кога размислувате за хибрид, веројатно не мислите на италијански супер автомобил.

И сигурно не мислите V12 со високи перформанси.

Па после ова „брзо вртење“, тоа сигурно ќе се промени

Слични содржини