📽2025 BMW X3

од Vladimir Zorba

Целосно новото BMW X3 2025 на живописните патишта во Франција.

Иако BMW останува цврсто отворен во врска со спецификите, се сомневаме дека го возиме моќниот BMW X3 M50 2025, кој ќе го наследи X3 M40i.

Во оваа епизода се тестира новиот BMW X3 на тркачка патека, ставајќи го на тест новото управување и суспензијата на X3 M50.

Слични содржини