АГЕНТ НА ФБИ ОТКРИВА: Овие се сигурни знаци дека партнерот ве изневерува!

од Stefanija Kuzmanovska

Ако имате претчувство дека партнерот ве изневерува, голема е веројатноста дека сте во право, вели поранешниот агент на ФБИ, Томас Мартин.

Откри кои знаци покажуваат дека не си единствената жена во неговиот живот. Како што истакна, ако забележите до четири сигнали од оваа листа – нема причина за паника. Но, нешто над тоа е алармен сигнал…

1. Промена на навиките
2. Рано заминување од дома и доцна враќање
3. Чести службени патувања
4. Отсуство од семејни собири
5. Премногу прекувремена работа
6. Финансиски трошоци, потрошувачка што не може логично да се објасни
7. Тајни профили на социјалните мрежи или тајна е-пошта
8. Криење на сметката од кредитни картички
9. Поголема посветеност на изгледот и личната хигиена
10. Туѓ мирис
11. Купување подароци кои вие не сте ги виделе
12. Ненадејно појавување на „сомнителни“ предмети (кондоми во автомобилот што се „подарок од пријател на шала“, женски обетки што колешка ги заборавила итн.)
13. Ненадејно зачленување во теретана
14. Пропуштени повици од непознат број
15. Шифра на телефонот
16. Помалку секс
17. Избегнување средба со вас или често заземање одбранбен став
18. Очигледно лажење
19. Ненадејна штедливост или „краток фитиљ“
20. Бес и лутина поради вашите ненајавени посети на работа

Слични содржини