Алиша Кис ги водеше Греми без шминка и воодушеви и на прагот од четвртата деценија

Популарната пејачка многумина ја сметаат за предводничка на „no make-up“ трендот. Имено, Алиша Кис веќе неколку години на важните случувања се појавува без шминка и со својот пример на жените ширум светот им докажува дека не им е потребна шминка за да се сакаат самите себе.

Ништо поразлично не беше ниту нејзиното појавување на Греми. Таа буквално ја збесна публиката облечена во долг, светкав фустан кој ја следеше линијата на телото.

Како водителка, таа се пресоблече неколку пати, а во фокусот беше нејзиното лице и необичната фризура.

Слични содржини