АМСМ: Сообраќајот на двата правци на регионалниот пат Дебар-Маврово е во прекин

од Stefanija Kuzmanovska

Сообраќајот на двата правци на регионалниот пат Дебар-Маврово е во прекин, информираат од Авто – Мото Сојуз на Македонија.

„Од 14:45 часот сообраќајот е во прекин на двата правци на регионалниот пат Дебар-Маврово, поради собир на жители од село Долно Косоврасти во врска со водоснабдување“, стои во соопштението од АМСМ

Слични содржини