Ана Ивановиќ објави емотивна фотографија од своето детство

од Stefanija Kuzmanovska

Меѓу последните објави на Инстаграм, Ана Ивановиќ посвети една на својот брат, и објави заеднички фотографии од нејзиното детство, како и една од денешните денови.

„Прекрасно е да се гледа љубов во семејството“, „Љубовта меѓу сестра и брат е најголема“, „Голем благослов е да се сака! И убаво е да се покаже таа љубов кон сè што сакаш “, ѝ порачаа воодушевените обожаватели од целиот свет.

Во едно од интервјуата, Ана откри како изгледало нејзиното детство.

„Како дете бев многу срамежлив. Не се чувствував пријатно во градинка или училиште. Бев бубалица и никој не сакаше да се дружи со мене. Како тинејџер, бев многу досадна. Никогаш не правев луди работи и не одев на часови неподготвена“, открила таа.

loading...

Слични содржини