Бекам поради децата заврши на распит во полиција

од Берта Китинска

Според британските медиуми, легендарниот фудбалер Дејвид Бекам завршил на полициски распит за време на неговиот одмор во Италија, сето тоа поради неговите деца, кои го прекршиле законот.

Фотографиите објавени од британски „Сан“ покажуваат дека по пристигнувањето на поморската полиција со службен брод до луксузната јахта на која семејството Бекам крстарела на брегот на Амалфи во Италија

Имено, ако сакате да возите џет-ски во Италија, мора да имате лиценца.Разговорот траел околу 45 минути, веројатно поради проблеми во комуникацијата поради непознавање јазик, а интересно е како полицајците го замолија фудбалерот да се фотографира со него.

Во моментот кога полицијата пристигнала на бродот, Бекам се сончал на горната палуба, но веднаш слегол да разговара со нив и да ја реши ситуацијата. Според очевидци, Харпер и Круз носеле појаси за спасување и возеле близу до јахтата, па на никому не му е јасно зошто е толку врева. По пристигнувањето на полицијата, Бекам ги повикал децата, кои веднаш пристигнале на јахтата.

Слични содржини