Бесплатните ученички билети не важат за време на летниот распуст, велат од ЈСП Скопје

од Nikola Popovski

ЈСП Скопје ги информира корисниците на ученички билети за бесплатен превоз дека тие не важат за време на летниот распуст.

„Основците/средношколците (не важи за матурантите) можат да купат месечен билет по повластена цена, односно 600 денари чини месечен билет за јули или август. Билетот важи за сите линии (градски и приградски)“, велат од градското претпријатие.

Последниот училишен ден основците и средношколците го имаа на 10 јуни и до почетокот на септември тие ќе бидат на летен распуст.

Слични содржини