Без срам: Помина помеѓу паркираните автомобилите и си украде цвеќиња! (ВИДЕО)

од Берта Китинска

На видео објавено на социјалните мрежи се гледа како една повозрасна жена во Белград полека се движи помеѓу паркираните автомобилите и ја набљудува околината. Кога помисли дека никој не може да ја види, брзо се наведна и ги грабна цвеќињата во жардиниерата.

Слични содржини