Билали: Ако опозицијата го добие Скопје, може да повика на предвремени паралментарни избори

од Берта Китинска

Луѓето се опаметија, ако политичарите може да лажат на крупно, граѓаните ќе лажат на ситно. Нема голем интерес на луѓето, сите анализи покажуваат дека нема загреаност за изборите, процентот на луѓе и гласачи кои се уште не се определија или нема да гласаат за ниеден е над 53.Градот Скопје е клучен. СДСМ нема шанси да добие таква бројка на градоначалници какви што имаше, вели Мерсел Билали, универзитетски професор во Студио 10 на ТВ24.

-Ако опозицијата го добие Скопје, може да повика на предвремени паралментарни избори. За мене не е важен исходот од изборите ако не гледаме разлика во понудите, вели Билали.

Слични содржини