Четири знаци на слаб имунитет

од Elena Daskalova

Доколку имате некои од овие симптоми, тогаш би било добро да поработите на подигнување на имунитетот

Unsplash

Не можете да престанете да јадете благо

Прекумерното уживање во слатки работи, освен што ќе ја зголеми вашата тежина, може да му наштети и на имунолошкиот систем, којшто потоа нема да може да ве заштити од бактерии и вируси.

Повеќе за ова можете да дознаете ТУКА.

Слични содржини