Даниел Крег ги открива сите тајни за Џејмс Бонд во нов документарец (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

Во чест на Даниел Крег и неговото последно појавување во улогата на агентот 007 во филмот „No Time To Die“, снимен е 45-минутен документарен филм „Being James Bond“.

Во филмот Крег ги открива сите тајни за Џејмс Бонд, а содржи и досега необјавени архивски снимки од сетот.

Пред точно 15 години, Даниел Крег беше претставен како новиот Џејмс Бонд, преземајќи ја палката од претходниот агент 007, Пирс Броснан.

Зад себе остави пет многу популарни филмови, кои критичарите ги оценија како едни од најдобрите од овој долгогодишен филмски серијал.

Слични содржини