Денеска бидете внимателни, среда иако е среќен ден можни се ненадејни и импулсивни реакции

од Берта Китинска

Среда е еден од попредизвикувачките денови од оваа недела затоа што токму на тој ден Меркур се врти во ретроградно движење. Иако веќе започна да носи проблеми, тие ќе се интензивира во наредните недели. Воздржете се од купување нови апарати и уреди, како и автомобили.

Во среда, посветете многу поголемо внимание на сообраќајот, комуникацијата и она што го потпишувате. Сонцето во спротивност со Марс носи конфликти, особено со мажи и лица со авторитет. Избегнувајте ненадејни и импулсивни реакции, караници и опасни места. Совет е да бидете физички активни и да вежбате поинтензивно, а со тоа да трошите вишок енергија.

Во четврток, имаме уште еден предизвикувачки аспект што носи судир на моќ, пад на одредени луѓе од позиција, послаб имунитет и здравје, особено на машката популација. Донесува ситуации што носат проблеми што се појавуваат од никаде и кои не знаете како да ги решите. Проблеми во емотивните и брачните врски. Тешкотии за стари лица и болни.

Петок е ден пред новата месечина кога свеста се намалува и се интензивираат емоционалните искуства и реакции. Лесно е да се влезете во кавги и непријатности, особено во текот на денот. Ако воспоставите рамнотежа и хармонија, можете да поминете убави моменти со вашиот партнер во текот на вечерта. Новата месечина е добра за нови почетоци. Бидејќи е во знакот на Вага, можете да очекувате нови почетоци во емотивните врски, како и нови можности за партнерство и деловна соработка.

Сабота е ден кога треба да бидете многу одморени затоа што овој ден е многу тежок и бара да преземете одговорност. Овој ден го активира стравот од сиромаштија, чувството на одбивање и напуштање, jeубомора и посесивност. Вечерта, тоа носи турбуленции и стрес, како и неочекувани вештини за информирање.

Неделата ја завршуваме со предизвикувачки аспекти на Сонцето и Сатурн, како и на Венера и Нептун. Првиот носи страв, болест, пречки, ограничувања и ограничувања, проблеми со стари лица и болни, намалена виталност, а втората заблуда, илузии и невистини во односите.

Се појавуваат тајни и разочарувања. Тешкотии со финансиите, недостаток на изобилство на некое ниво. Резимето на оваа недела е дека треба да обрнеме поголемо внимание на здравјето, промените во животните навики и прифаќањето на околностите што не можеме да ги промениме. Луѓето со знак, потписник и планети во знакот Овен, Рак, Девица, Вага, Јарец и Риби најмногу ќе ги почувствуваат овие аспекти.

loading...

Слични содржини