Дискусија: “Да им помогнеме на мигрантите во Македонија”, Камп на слободата

од Vladimir Zorba

Ви ја пренесуваме синоќешната дискусија во кампот на слободата пред владата на тема „Да им помогнеме на азилантите во Македонија“.

Слични содржини