Епизода 12: Пеце Талески

од Vladimir Zorba

Во Епизода 12 гостува Пеце Талески, извршен директор на ОХО Продукција.

Тој ќе сподели дел од својата успешна приказна и заедно ќе разговараме на теми како:

✅Серијата „Преспав“ и како до 7 успешни сезони
✅ Петко и едукативни содржини за деца
✅ Првата македонска стриминг платформа Gley.mk
✅ Новата документарна серија „Радиус“

Слични содржини