Епизода 14: Мајк Зафировски

од Vladimir Zorba

Епизода 14 е прв поткаст кој е сниман онлајн и на англиски јазик.

Овој пат зборуваме со македонец кој има исклучителна кариера и работел на директорски или лидерски позиции во Motorola Boeing, General Electric, Nortel, а бил и советник во кабинетот на претседателот на САД.

Запознајте ја приказната на Мајк Зафировски со кого разговараме на теми како:

✅ Што го придвижува личниот успех?
✅ Носење на тешки одлуки наспроти носење на забавни одлуки
✅ Технологиите кои допрва ќе го вртат светот
✅ Како до повеќе успешни претприемачи и компании во Македонија?

Слични содржини