🎥Епизода 6: Катерина Трајчевска и Тошо Трајанов

од Vladimir Zorba

Адева е македонска компанија основана од Катерина Трајчевска и Тошо Трајанов, двајца поранешни фриленсери/ програмери кои стануваат бизнис и животни партнери.

Тие ја почнуваат компанијата скромно, но набрзо истата расте и добива многу меѓународни клиенти, главно работејќи за Американскиот пазар. Тоа ги поттикнува да отворат канцеларии и да ја регистрираат компанијата во Америка.

Слични содржини