Фотографија од БМВ стана хит поради натписот на табличката (ФОТО)

од Stefanija Kuzmanovska

Фотографија од БМВ со чешка регистрација веднаш стана хит на сатиричната страница на Фејсбук Дневна доза на просечен Далматинец поради натписот на табличката.

„Украдено“, стои на табличката.

Фотографијата доби над 3.600 лајкови за 24 часа, а веднаш следеа шеги во коментарите.

 

Слични содржини