ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ ЖЕЛБИ! Роналдињо се потпишува кај стигне! (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

Популарноста на Роналдињо не опаѓа, иако речиси една деценија го нема на фудбалските терени!

Каде и да го видиме Бразилецот, тој е опкружен со убави девојки. Сега не беше поинаку, освен што сега имаа интересна молба од него – да им се потпише на градите.

Откако побараа од него да потпише, Роналдињо не се двоумеше премногу и премина на работа!

Слични содржини