Ибрахимовиќ се расплака: Го поремети едно прашање

Тој е грамада на теренот, но надвор од него е се уште емотивен.

Легендарниот Златан Ибрахимовиќ се врати во репрезентацијата на Шведска по пауза од пет години. „Ибракадабра“ не криеше колку му значи што повторно ќе го носи националниот дрес, а ќе игра еден од првите натпревари против таканаречената репрезентација на Косово.

На новинарско прашање за тоа како семејството ја примило веста за враќање во националниот тим, Златан не успеа да ги задржи своите емоции.

„Постојано сте заклучени во„ меурот “, што значи дека не можете да видите ниту еден член на семејството“, објасни Ибра и го покри лицето со рацете за да не се гледаат солзи. Сепак, беше очигледно дека тој плачеше.

Слични содржини