Ибрахимовиќ во трејлерот на новиот филм „Астерикс и Обеликс“

од Берта Китинска

Легендарниот фудбалер на Милан сега се најде во трејлерот за новиот филм од серијалот на Астерикс и Обеликс под име „Астерикс и Обеликс: Средното кралство“.

Во филмот, кој ќе има премиера во 2023 година, хероите првпат патуваат во Кина, и е прв во серијалот филмови кој не е базиран на стрипот и во исто време прв кој во улогата на Обеликс го нема Жерар Депардје на негово место е Жил Лелуш). Златан, пак, е во улога на римски центурион, иако деталите не се познати.

Слични содржини