Ивана Петерс и Даниел Кајмакоски победија на ТЛЗП

Победници на суперсезоната на музичкиот сепктакл „Твоје лице звучи познато“ се Ивана Петерс и Даниел Кајмакоски, односно Тимот од сезона 3. Наградата од 25.000 евра ја доделија на двегодишниот Урош Матошевиќ.

Ивана и Даниел се претставија како Нели Фуртадо и Џејмс Морисон.

Душан Алагиќ по настапот на Ивана и Даниел искоментирал дека не е воопшто чудно што токму тие двајца се на врвот од табелата.

Урош прокоментирал дека на почетокот на шоуто Петерс и Кајмакоски биле резервирани, а дека во последните неколку епизоди „екплодирале“, за вечерва да звучат подобро и од оригиналот.

Исто така, и сите пари собрани од СМС пораките ќе бидат проследени во хуманитарни цели.

Слични содржини