Изгледа беспрекорно и во седмата деценија: Лепа Брена позираше на море (ФОТО)

од Stefanija Kuzmanovska

Лепа Брена, една од најголемите југословенски пејачки ѕвезди, моментално летува во Црна Гора, а своите следбеници на Инстаграм ги почести со заводливи фотографии на кои изгледа беспрекорно дури и во седмата деценија.

Брена позираше на море, а комплиментите за нејзиниот изглед го преплавија делот за коментари.

„Она што е убаво и возвишено, никогаш не се става во полето на обично и приземно“, напиша таа под фотографијата.

Слични содржини