Јога-положба после која сите болки во грбот исчезнуваат (ВИДЕО)

од Elena Daskalova

Некогаш се потребни само неколку минути во денот за да изведете вежба благодарение на која ќе исчезнат сите болки во вашето тело.

Јога-положбата позната како екстензија е решение за сите кои имаат постојани болки и затегнувања во делот на грбот, но е и одлична ако сакате да ја обновите енергијата, како и да се ослободите од лошото расположение.

Ваквата положба ви обезбедува и подобар тек на крвта низ целото тело. Во видеото погледнете како се изведува истата:

Слични содржини