Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со платформата X

од Stefanija Kuzmanovska

Повеќе од десетици илјади корисници ширум светот денеска пријавиле проблеми со користење на платформата X (Твитер), според специјализираниот сајт Downdetector.

Веб-страницата известува дека пријавите на корисниците се однесуваат на тоа дека социјалната мрежа е недостапна.

Во извештајот се додава дека со овој проблем се соочуваат десетици земји.

Слични содржини