ЛеБрон со уникатни асистенции (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

ЛеБрон Џејмс е несомнено една од најголемите ѕвезди во последниве години, па дури и во историјата на НБА.

Во последните неколку дена, интернет-просторот полуде за неколку негови пасови.

Еден од нив е феноменален „лажњак“ со една рака кој испрати двајца противници да ја бркаат топката, која се најде на сосема друго место.

Слични содржини