Лепа Брена фотографирана како купува козметички производи на пазар

од Stefanija Kuzmanovska

Фолк sвездата Лепа Брена (60) беше забележана додека пазарува на пазар, како и остатокот од светот, и не се издвојуваше од другите што беа таму, како што познатите често знаат да направат.

Брена купуваше козметички производи, додека цело време носеше медицинска маска, поради пандемијата на коронавирус.

Брена имаше кадрава фризура, а нејзината облека не се истакнуваше во толпата.

Слични содржини