Лепа Брена и Саша Поповиќ ја продадоа „Гранд продукција“ за 30 милиони евра

од Stefanija Kuzmanovska

Лепа Брена и Саша Поповиќ заработија дури 30 милиони евра од продажба на „Гранд продукција“ на сè уште непознат купувач.

Лепа Брена дојде на прославата во друштво на сопругот Слободан Боба Живојиновиќ и синовите Виктор и Филип Живојиновиќ за да го овековечат овој голем момент.

Им се придружија многу познати личности.

Некои од гостите беа продуцентот на „Гранд продукција“ Жика Јакшиќ, Милица Тодоровиќ, Катарина Грујиќ, Ацо Пејовиќ, Марија Шерифовиќ, Александра Пријовиќ и многу други.

Слични содржини