Најавен De Tomaso P900

од Vladimir Zorba

De Tomaso го најавува P900 со неколку тизер слики, мистериозен нов модел кој ќе биде направен со многу јаглеродни влакна.

Деталите за погонскиот систем ќе бидат објавени на официјалното претставување на овој автомобил следната недела.

De Tomaso ја означи својата објава на Фејсбук со #V8, #V10 и #V12, што може да ги означи погонските единици што ќе бидат понудени.

De Tomaso ќе го покаже P900 на 29 ноември, па ќе следуваат детали.

Слични содржини