Откако Адел ги објави новогодишните фотографии, сите останаа воодушевени од нејзиниот успех да ослабне толку многу за кратко време.

Сите беа пријатно изненадени од нејзиниот нов изглед, но и од променетиот начин на шминкање и фризурата. За време на празниците таа објави фотографии од одморот на Карибите, но и ја открила тајната на изгубените килограми.

„Наместо да плачам, се потев“, потсетувајќи се на разводот од сопругот. Веднаш по финализирањето на разводот, таа започнала интензивни вежби во теретана, а полесни во домашни услови.

Нејзиниот напредок е и повеќе од забележителен, а пејачката споделува дека зголемената физичка активност невеоројатно го подобрила и нејзиното расположение, воедно таа сега се чувствува попривлечно од било кога.

Слични содржини