За нив идеална љубовна врска е онаа од шпанските апуници. Овие знаци на зодијакот обожуваат индриги и драматичност бидејќи сметаат дека тоа покажува дека нивната врска е жива. Сепак, себе си често се нарекуваат непоправливи романтичари и не гледаат ништо лошо во својата љубов кон драмата.

Pixabay

Скорпија

Скорпиите се многу емотивни личности кои сакаат да направат се за личноста која ја сакаат. Сепак, истовремено се изразено љубоморни па се сомневаат во секој чекор на својот партнер. Освен тоа, лесно се навредуваат, па личноста која е со нив мора да внимава што им зборува и на кој начин го прави тоа.

Рак

Личностите родени во знакот Рак се почвствителни од другите. Ним не им треба многу за да се расплачат, па очекувајте многу солзи доколку сте во врска со нив. Иако за себе велат дека не се навредуваат, Раковите баш се земаат при срце, па ќе поминете многу време извинувајќи се и за работи за кои не сте виновни.

Слични содржини