Овие знаци најмногу сакаат да се караат: Кога ќе се налутат пукаат од бес!

од Берта Китинска

Некои хороскопски знаци се поагресивни и отворено го изразуваат својот гнев и бес,  веднаш реагираат и водат жестоки дискусии без размислување.

Овен

Овој хороскопски знак е познат како импулсивен и агресивен тип. Кога разочаран Овен ќе се налути, тој ќе ви го покаже својот  гнев и бес со сите сили. Затоа, секогаш мора да бидете внимателни со него.Тој е нетрпелив и лесно започнува расправија од која секогаш излегува како победник.

Шкорпија

Шкорпиите сами по себе не се агресивни, но кога некој ќе ги повреди, ќе ги фати со бес, тие можат да бидат и насилни, почнувајќи со врескање, фрлање работи или удирање по sидови.Тие лесно започнуваат расправија ако ги нервирате. Покрај тоа, тие се сметаат за големи злоупотреби и никогаш не ја забораваат причината за кавгата. Тие се склони дури и по неколку години да започнат стара кавга и да продолжат со жестока расправија.

Бик

Биковите можат да бидат многу агресивни и да не прават компромиси. Кога бикот не се согласува со нивното мислење, тие ја претвораат мирната расправија во жестока кавга.Тие се многу страствени и упорни во своите ставови, брзо се лутат ако некој ги оспори.Бикот е подготвен да се бори до бесвест и вистинска реткост е да признаеме дека не е во право.

loading...

Слични содржини