Овој хороскопски знак има најмалку смисла за хумор

од Nikola Popovski

ВОДОЛИЈАТА има најмалку смисла за хумор, барем ако им веруваме на астролозите.

Астролозите го припишуваат недостатокот на хумор во овој знак на фактот дека Водолиите не се многу опуштен знак. Склони се кон пасивност, ретко покажуваат емоции и воздржани се во одредени животни ситуации.

Водолиите, според астролозите во написот за „YourTango“, мора да покажат малку повеќе личност и да разберат дека забавата и хуморот не се показател за слабост и дека хуморот не значи дека ќе загубат на „сериозноста“. Водолијата ги сфаќа работите премногу сериозно и затоа е на дното на скалата за смисла за хумор меѓу хороскопските знаци.

Слични содржини