Овој хороскопски знак најчесто изневерува во врските

од Stefanija Kuzmanovska

Истражувањето спроведено од веб-страница за запознавање открило кои хороскопски знаци најчесто вршат прељуба.

Судејќи според резултатите од истражувањето, апсолутен шампион во неверството е – Стрелецот.

Многумина беа изненадени од ова затоа што се претпоставува дека Стрелците се многу лојални и верни партнери.

Можеби затоа нивните мотиви за прељуба никогаш не се површни. Истражувањата покажаа дека Стрелецот не изневерува поради страст, туку само ако е во лоша врска која не го прави среќен.

Како да препознаете дека Стрелецот изневерува?

Инаку е многу смирен и подготвен за конструктивна дискусија, но по прељубата може да се забележи зголемен интерес за конфликти и расправии кои не водат никаде. На овој начин го манифестира чувството на каење, кое го обзема поради неверството.

Слични содржини