Пивоваров за несреќата во Бугарија: И граѓаните требале да ја проверат лиценцата на автобусот

од Milan1

Владимир Пивоваров, националниот координатор за гранично управување во емисијата „25 минути“ на ТВ24 изјави дека и граѓаните, требало да ја проверат лиценцата на автобусот.

„Јас кога влегувам во такси барам тоа да е лиценцирано такси баш поради мојата лична безбедност“, истакна Пивоваров.

„Одговорност имаат и граѓаните, како што имаат и институциите“, дополни Пивоваров.

Слични содржини